Pagina's

zaterdag 17 maart 2012

20:00

Het klokje tikt door. Een laatste verbetering aan een blog, de tijd ingesteld op 20:00 want dan moet het gebeuren, dán is Matokeo toch echt gereed voor het 'grote publiek.' Spannend!

De afgelopen dagen is hard gewerkt aan blogs (alvast klaargezet zodat ze keurig op tijd en regelmatig gepubliceerd worden) lay-out (wordt nog steeds aangewerkt) het bedenken van thema's, titels, namen en invullingen, alsof er een heel team zit achter Wangu Matokeo. Niets is minder waar, Matokeo is slechts het gedachtespinsel van één eindexamenkandidate. Succes niet per se gegarandeerd.

Geen filosofische gedachtegangen deze keer, geen mislukte, falende make-up blogs. Geen muziekdeelmomentjes en geen posts rond een gemaakte tekening. Jammer? Nee, Matokeo brengt datgene wat Mimi Naona bijzonder maakte, maar niet in sloeg als een bom. Matokeo is wellicht beter, succesvoller en origineler van geest.
Matokeo, Wangu Matokeo eigenlijk, toont andere perspectieven dat misschien verwacht, maar laat mogelijkheden open.

Los van alle verplichtingen die u heeft wordt u geabsorbeerd door de kritische gedachtengangen. Hoewel, kritisch? Niet altijd. Een tikkeltje zelfspot zal u wellicht goed doen, maar daarvoor dient de lezer zich eerst door talloze gedachten te wurmen. Zinloos? De tijd zal het leren.

Meer weten over Matokeo? Mail naar wangumatokeo@gmail.com
Ook uw verzoeken, vragen, suggesties zijn van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten